logo


Ring oss gratis

+44-203-695-8054

VÄLKOMMEN

till 24-Seven Support

Om du har några frågor om fakturering, lösenordsåterställning, tekniska problem, eller om du skulle vilja avsluta ditt medlemskap, klicka på länken nedan.

Live Support

Högkompetent Team

Professionell personal

Vårt team specialiserar sig på kundsupport och strävar efter att på ett välkomnande sätt ge våra kunder den bästa möjliga kundservicen när det kommer till internetfrågor. Vi anställer bara de bästa, eftersom vi vet att du förtjänar det bästa.

Mer information

När som helst, var som helst.

HÄR NÄR DU BEHÖVER OSS

Vår kundtjänst finns tillgänglig dygnet runt för att hjälpa dig att lösa vilket problem som helst. Vi är stolta över att våra kunder aldrig behöver känna sig försummade trots att vi levererar support på hundratals webbplatser.

Mer information

Precision

Uppfylla dina behov

Vårt team är inte bara varma och välkomnande när det gäller att ge kundservice, utan de är också mycket kunniga och väl utbildade. Kvalitet och kvantitet. Det är det viktigaste.

Mer information

Om 24-Seven Support

snabba och enkla tekniska lösningar

Vi har många års erfarenhet inom kreditkorts- och betalningsområdet, och vi strävar efter att leverera exceptionell kundsupport när och var du än behöver den.

Vårt team finns tillgängliga dygnet runt för att besvara alla frågor du kan ha och de kan nås via telefon (+44-203-695-8054), e-post ([email protected]), eller live support.

Vårt Löfte Om Återbetalning

Om du någon gång under din första månad som medlem skulle vara missnöjd, kommer vi att återbetala dina pengar till det kreditkort som användes för att genomföra det aktuella köpet. Din tillfredsställelse garanteras.